Måltiden är en härlig stund på dagen där vi avnjuter god mat i en social miljö. Nu kan även äldre ensamboende få samma upplevelse med hemlagad mat och trevligt sällskap.

Matkomfort webb

Behöver din mamma, pappa eller någon annan som kommit till åren hjälp med middagsinköpen? Det kan Matkomforts matkasse lösa. Behöver han eller hon även en hjälpande hand med tillagningen? Det kan vi på Seniorglädje ordna, och på köpet ge både trevligt sällskap för din närstående och trygghet för dig.

Seniorvännen lagar tillsammans med vår dam eller herre i ordning maten i hemmet. När maten är färdiglagad avnjuter de i lugn och ro den hemlagade maten. Detta ger både en näringsrik måltid tillagad med kärlek samt en trevlig och social stund när man får dela måltidssituationen med en vän. Seniorvännen portionerar sedan ut resterande måltider i matlådor som kan avnjutas resten av veckan.

Just nu erbjuder vi detta i Stockholm/Mälardalen.

 

Så här beställer du

1) Mejla eller ring Seniorglädje med information om den som önskar matlagning. Vi återkopplar inom 24h.
2) Efter vår återkoppling går du in på www.matkomfort.se och beställer din matkasse till det datum vi kommit överens om.
3) Uppge kampanjkoden SENIORGLÄDJE
4) Fyll i alla personuppgifter som efterfrågas och avsluta din beställning.
5) Dagen efter matkassen har levererats kommer seniorvännen på besök för matlagning

Vårt erbjudande omfattar en valfri matkasse från Matkomfort samt 3 timmar matlagningshjälp från Seniorglädje. 


Pris: 1-portionskasse PREMIUM + matlagning av seniorvän 1300 kr/vecka
Pris: 2-portionskasse PREMIUM + matlagning av seniorvän 1575 kr/vecka 

Beräkning av pris är gjord på Matkomforts matkasse PREMIUM, men du kan välja vilken matkasse du vill ur Matkomforts sortiment. 

 Provsmakning av såsen

För mer information om vår matlagningstjänst eller någon annan av våra tjänster är du välkommen att kontakta Cecilia på föDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller på telefonnummer 076-8017575

 

 Maten smakar godare när man har någon att dela den med

Om Matkomfort:

Matkomfort grundades av Henrik Isaksson och Fredrik Åkesson år 2008. Matkomfort är en unik matkasse i Stockholm/Mälardalen där man med sina egna kockar förbereder vardagsmaten från grunden utan onödiga tillsatser, i sitt eget kök i Tyresö. Varje hushåll kan själv bestämma hur många portioner man behöver per dag och det finns fem olika matkassar att välja på, allt från helvegetariskt, extra barnvänligt till Premiumlådan som innehåller väldigt exklusiva råvaror från början till slut. Matkomfort har idag ca 2500 hushåll i Stockholm/Mälardalen.

Läs mer på www.matkomfort.se

 

Vi erbjuder även en glädjefylld vardag, en väntjänst

En Glädjefylld Vardag är en väntjänst som innebär att din förälder får sällskap av en Seniorvän från oss en eller flera gånger i veckan. Läs mer...